Heti hírfrissítés

, mint ezek a hozzászólások? Kövessen minket a Twitteren vagy a Facebook -on – ez a szerkesztett verzió, amit olvasunk! (Azt is tweeteljük, ha a Corporettedeals Twitter -hírcsatornánkon keresztül egy jó eladásról hallunk.) A Pinterest és az Instagram, vagy az RSS -hírcsatornánkon is követhet minket.
A Shefinds felkerül néhány edzésfelszerelést, ami egy kicsit szórakoztatóbbá teheti, hogy ragaszkodjon ehhez a fitnesz újévi határozatához.
Angie, a YoLookFab, a 2014 -es stílus, divat és kiskereskedelem legjobb és legrosszabb válogatásainak megosztása.
A Forbesnek van néhány útmutatása az emberek kiválasztásáról, akik új állást keresnek.
Gawker megjegyzi a páratlan, leereszkedő pep -beszélgetést, amely a nők hirdetési területén található nőkre irányult egy férfi hirdetés végrehajtójának.
A Dailyworth számos népszerű nővel beszél a társaságban arról, hogy milyen pénzügyi útmutatást adnak a nőknek 2015 -ben.
A Popsugar Smart Living néhány hamarosan közzétett könyvet felveszi, amelyek „inspirálják a nagyságot” az új évben, és a Fast Company megmondja, hogyan találja meg az időt az olvasáshoz.

Hiányzott valami? Adja hozzá őket ide, vagy küldje el őket a news@corporette.com címre. köszönöm! Továbbá: anya vagy leendő anya vagy? Nézze meg az év végi híreket a Corporettemoms oldalon.
A webhelyekről, amelyeket szeretünk

Nem nyugtatott és nem házas: Tom Brady és Gisele Bunchenpopdust

7. ősz 2022 A stílus tendenciáknak a jól öltözött élet

Ruházati napló, 8.10.22.

Powered By PubExchange

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Heti hírfrissítés

, mint ezek a hozzászólások? Tartsa be velünk a Twitter vagy a Facebook -ot – ez a szerkesztett verziója, amit olvasunk! Hasonlóképpen betarthatja velünk a Pinterest -en, valamint az Instagram -on, vagy az RSS -hírcsatornánkon.
A YoLookfab a meztelen harisnyanadrágról beszél.
A Fashionista 25 stílusos rúzsot körbefordít (bár nem mindegyik munkának megfelelő).
A LifeHacker hasznos infographic -ot oszt meg a legszebb ruházati márkákon a test alakja és magassága érdekében.
A 2015. évi nők munkakörnyezeti kutatási tanulmányáról szóló jogalkotási megjegyzések felett a nemek közötti egyenlőségről szóló munka során (a Leanin.org, valamint a McKinsey & Company).
A New York magazin tudománya, az Egyesült Államok tudománya magyarázza a nagy észlelés bonyolultságát – néhány „Simpsons” karakter segítségével.
Inc. megvizsgálja, hogy az évezredek miért (és valószínűleg sok gen-Xers is) nem hatalmas rajongói a telefonhívásoknak.
A New York Times olyan emberekkel beszél, akik küzdenek a feladataik megtartása érdekében, miközben gondoskodnak az öregedő szülőkről.
A Fast Company tanácsot ad az ünnepi ünnepségeken, valamint a hálózati eseményeken.
A múzeumnak van néhány kulcsfontosságú dolga, amelyet emlékezni kell arra, amikor elriasztja a feladatvadászatát.
Hallotta, hogy Marissa Meyernek csak ikrei vannak?

A korporettemomokon a közelmúltban …

Beszéltünk az Airbnb háztartási vakációinak használatáról.
Kat megosztott néhány ruhát a dolgozó anyák számára, ideértve néhány terhességi alapot, valamint mosható irodai ruhákat.

Hiányzott valami? Adja hozzá őket ide, vagy küldje el őket a news@corporette.com címre. Mondj köszönöm neked! Továbbá: anya vagy leendő anya vagy? Ne hagyja ki a heti hírfrissítést a Corporettemoms -on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *