9 Folyamatos módja annak, hogy a kék farmert a férfiak számára stílusossá tegyék ebben az évben

9 A kék farmer stílusú férfiak számára ebben az évben való stílus
2012.05.24., Feladta Alanic Global

Farmert viselve, mint az utcai ruházat, soha nem öregszik. Szeretné, ha a farmer ruhája javítja a stílus hányadát? Nos, letettünk néhány dapper módszert arra, hogy stílusosan és magabiztosan viselje kedvenc kék farmert a 2022. egy nagylelkű férfi ruházati kollekció. Egy ilyen divattáru -szolgáltató megkönnyíti a férfi farmer, dzsekik, pólók, rövidnadrág, blézer és más, kiemelkedő minőségű ruházat nagykereskedelmének nagykereskedelmét.
Pólóval és cipőkkel

Amikor a kék farmerre vonatkozik, sok ember szereti a minimalista megközelítést. Párosítsa kék, fehér, szürke, barna, kék, piros vagy zöld blokk pólóval és fehér cipőkkel, hogy csodálatos és alkalmi megjelenésű legyen.
Grafikus pólókkal

A grafikus pólók az új slágerek a férfi ruházatban. Párosíthat egy divatos grafikus pólót, amely élénk színeket és különálló mintákat mutat be farmer farmerével és darabos cipőjével, hogy a hölgyek lapossá váljanak!
Flanel póló és farmer

A farmer szikla egyik legfontosabb módja az, ha párosítják őket flanel ingekkel. Viselje a kényelmes flanel pólót piros, fehér, kék, zöld, barna vagy bármilyen más feltűnő színkombinációban, a rengeteg farmernel, hogy elegáns és jóképű legyen.
Kapucnis pulóverrel

Viseljen puha pólót és világoskék farmert, és rétegezze ezt az utcai ruhát egy dapper kapucnis pulóverrel, fekete, fehér, szürke vagy bármilyen más színben, hogy előálljon egy előforduló farmer ruhában.
Meghatalmazott inggel

Alkalmi farmernadrágot keres? Nos, összecsaphat egy sima, fehér vagy szürke pólót, amelynek tetején egy behatolás nélküli póló van, és viselhet farmeret ezzel, hogy uber-hűvösnek és pimasznak tűnjön.
Bőrkabáttal

Alig várja az okozati utcai ruhát? Ezután párosítsa az elegáns csíkos vagy ellenőrizze a pólót egy népszerű árnyékban farmernel, és tegye fel egy fekete vagy barna bőrkabátot, hogy gyenge és divatos legyen. Végezze el ezt a divatos megjelenést bőrcsizmával.
Farmerkabáttal

A farmer-on-denim megjelenés fantasztikus sláger a modern időkben. Válasszon egy kényelmes farmerkabátot, hogy viseljen egy alapvető fehér pólót, és kombinálja azt kék farmerjével és cipőjével, hogy ultrahűvös hangulatot idézzen elő!
Bombázó kabáttal

A bombázó dzsekik dühösek az évezredek körében. Rétegezze az alkalmi pólóját és az elhalványult farmert egy elegáns bombázó kabáttal, hogy melegen maradjon, miközben melegen marad.
Blézerrel/kabáttal

Kíváncsi, hogy öltözködjön az elbűvölő kék farmerrel? Ezután viseljen pólót és farmert, és rétegezze ezt a ruhát stílusos kabáttal vagy vonzó blézerrel. Töltse ki ezt a csiszolt megjelenést fényes cipővel.
Kiskereskedőként, aki alig várja a férfi farmer vásárlását, kapcsolódnia kell egy neves divatruházat -termelővel, vonzó férfi nagykereskedelmi ruházati kollekcióval. Egy ilyen forrás lehetővé teszi az Ön számára, hogy tökéletesen hozzáférjen az Uber-Trendi Farmer farmerhez, hogy lenyűgözze a férfi ügyfeleit.
Audio verzió: Kattintson ide
Címkék:
ruházati termelők Bristol
férfi ruházatgyártó
Férfi ruházat nagykereskedelem
Férfi nagykereskedelmi ruházat
Férfi nagykereskedelmi ruházati kollekció

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

oldali URL

Címke

Név*

Email*

oldali URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Az év legnagyobb stílusos férfi ruházatának

listája az év legnagyobb stílusos férfi ruházatának listája
2019.08.01, közzétette: ALANIC GLOBAL
A divatminták, valamint a férfiak ruháinak környéke nem feltétlenül jár a kézben. Általában általában észreveszi, hogy a férfi ruházati osztály pontosan ugyanazon a régi stílushoz vezet, amely elsősorban a klasszikusokból és a kockázatmentes ruhadarabokból áll. Annak ellenére, hogy módosítani kívánja a ruhásszekrényében, és olyan ruhákat készítsen, amelyek kísérleti és divatos.

A népszerű személyes címkézési ruhadarabok gyártók egy speciális kollekcióval álltak elő, amelyre feltétlenül megnézhetik. Ezért nézd meg az alábbi blogban, hogy sokkal többet megértsenek a különféle stílusos férfi ruhadarabokról, amelyekbe befektethetnek.

Tavaszi szerkesztés
A virág- és a színek a szezon domináns elemei. Ha szeretne néhány élénk színt integrálni a mindennapi öltözékbe, akkor abszolút válassza ki a Technicolor pólót, amely réteges szüreti mintával rendelkezik.

Ha az élénk színű felső kopáshoz kapcsolódik, ügyeljen arra, hogy a kiegészítő darabokat, különösen a nadrágot lehangolja. A cipőhöz kapcsolódóan tanácsos maradni a Converse -rel a Solid Solid árnyalatban.
Nyári szerető
A nyár az arany ragyogásról, a naplemente színekről, valamint az ombre hangonról szól. Valójában még olyan földes hangokkal is játszhatsz, mint a mustár sárga tégla vörös, a Marsala, valamint az erdőzöld is. A nyáron ezen élénk pólók egyikének legmegfelelőbb módszere az, ha egy farmer nadrágot választunk az alsó kopás részeként.

A farmerek úgy működnek, mint a mágia a nyarak számára, mivel ezek hagyományos, mégis bölcs hangulatot adnak a ruházathoz. Távolítsa el a szakadt verziókat, és válasszon valamit, ami hagyományos és időtlen.
Őszi paletta
Amikor az esésről beszélünk, nem szabad helynek lennie a ruhadarabok fárasztó darabjaihoz. Maradjon a semlegekkel, de ne tegye olyan alacsony kulcsot. Nagyszerű egy bézs póló, amelynek fehér hímzéssel rendelkezik a szegély mentén. Ezzel együtt a fekete chinos olyasmi, ami jól fog működni.

Ezen kívül a felsőruházat számára tartózkodjon bombázóval vagy akár kapucnis pulóverekkel, amelyek gazdag faszénszürke vagy akár éjfélkék színűek. Válasszon olyan semleges színeket, amelyek rétegezhetők anélkül, hogy öltözékét katasztrófának tűnne.

Téli buzgalom
Gyere tél, mindannyian hajlamosak több ruhadarabba csomagolni. Ebben az esetben a póló hajlamos elrejteni a ruhadarabokba. Ezért a legjobb módszer, amellyel kiemelheti, egy sötét mintás póló, valamint a semleges fény tónusú kabát kiválasztásával. Még a póló színét is ikerítheti a nadrággal, hogy kiemelkedő sziluett legyen.

A cipőhöz tanácsos lesz egy pár szüreti barna csizma kiválasztása a megjelenés teljes összegéhez.
Minden évszak
Ha van egy módszer, amelyet egész évben viselhet póló öltözékben, akkor feltétlenül egy farmerkabáttal kell lennie. A nadrághoz kiválaszthat valamit farmerben, vagy Chinos -szal maradhat, hogy teljes megjelenésű legyen. A kiegyensúlyozott színkombinációval rendelkező öltözék egész évben abszolút jól fog működni. Ne játsszon olyan sok színnel is, ahogy a trió árnyék elegendő lenne.

Azok a kiskereskedők, akik a férfiak nagykereskedelmi ruháit szeretnének bevonni az üzletbe, kapcsolatba léphetnek az ipar egyik kiemelkedő gyártójával. Csak annyit kell tennie, hogy keresse meg a speciális kollekcióval, és megadja az asszisztens csoport számára a tömeges igényeket. Válassza ki a szükséges darabokat, és adja meg a segítőcsoport számára az ömlesztett igényeket.

Címkék:
Mens ruhadarabok USA
Férfi nagykereskedelmi ruházat
Férfi nagykereskedelmi ruhadarabok USA
saját címkézési ruházat
Saját címkézési ruhadarabok gyártói

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése