Az Alia Bhatt koszorúslány stílusok teljesen figyelmet keresnek, és vonzó

Az esküvők szórakoztató, szeretettel, összetartozással, drámával és sok divatba hoznak az asztalra, és amikor ez a barátja, még sokkal izgalmasabbá válik. Beszélő kötetek erről azt hitték, hogy Alia Bhatt elterjesztette a boldogságot és az érdekes esküvői rendezvénystílus -tippeket barátja esküvőjén.
Figyelemre méltó koszorúslány -stílusát és minden megfigyelését a Glam Cam -on való megragadva, a Diva lehetőségeit félelmetes üzletben ünnepeltük. Íme a stílusok részletei, valamint néhány tipp és technika, amelyet hozzá Manchester United Mez kell adni a kosárhoz:

Esküvői stílus:
Az esküvőre Alia úgy tette fel, mint egy angyal egy ezüst csillogó Koecsh -ben, Kreshna Bajaj Lehenga. A gyöngy alapú Athletic Bilbao Mez Amrapali fülbevalók, a Maang Tika és a Pink Potli táska fényes és csillogó stílusát világította meg. A zamatos szempillák, meztelen ajkak és a finom bronz kivitelű smink hihetetlenül gördült rá.
Mivel az esküvői rendezvény este volt, teljesen hisszük, hogy Alia bölcs lépést tett a flitterrel díszített puha színű öltözék választásában.

Szangi stílus
Alia Koecsh által a pasztell rózsaszín virágos hemline -t választotta, amelyet Keshna Bajaj készített a Sangeet ünnepségen. Kihagyta a nehéz divat ékszerdrámát, és éppen hozzáadott egy fejfedőt Ishararya által, és lekerekítette a stílusát. Fényes kivitelű smink, lágy, kavargó félig rögzített frizura meghatározta a fellebbezési játékot.
Ha a tánclistán szerepel a barátja esküvőjén, kerülje el a nehéz darab divat ékszereket, és válasszon olyan könnyű lehengát, mint Alia Bhatt és Dance Away Away Awy Awy With örömmel.

Mehendi stílus
A Mehendi ünnepségen Alia Bhatt fényes és lenyűgözően öltözött egy Manish Malhotra együttesbe. Az élénk sárga szám a tökéletes meleg hangulatot biztosította ebben a hideg télen, LOSC Lille Mez nem gondolja? Félig rögzített haját és harmatos sminkjét hagyta, hogy rávetett minket. A mehendi színe határozottan nagyszerűnek tűnik az élénk sárga szám tükrözésében, nem gondolod?

[SC: MediaD]
Úgy tűnik, hogy Alia nem szívesen szerezte meg Mehendi-t, és ezért a teljes ujjú ruhát választotta. De ha szereti, ha a Mehendi művészete a karjain, válasszon egy rövid ujjú ruhát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *