A legszebb esküvői ruhák motivációi a tavaszi trendhez 2022

PrettyBridalthings

Amikor megpróbálja megtalálni a tavaszi legdivatosabb esküvői ruhastílusokat, népszerű sziluettekkel, nyakkivágásokkal és alsó stílusokkal sokkal gyakrabban változnak, mint gondolnád. Lehet, hogy az a gondolat, hogy sokkal többet költenek egy esküvői ruhára, soha nem is fordultak elő, vagy talán egy szörnyű süteménynek tűnik, amikor a folyosón sétálsz, a legrosszabb rémálom.

Szerencsére a 2022. tavaszi esküvői ruha trendei csak nagyon figyelemre méltóak, és sok variáció van. Ha el kell halasztania a 2021 -es esküvőjét, fontolja meg ezt a lehetőséget, hogy gyönyörű esküvői ruhát szerezzen a 2022 -es szertartáshoz.

hárembőr

A sok figyelemre méltó esküvő, amelyet látunk, amikor a menyasszony magasabb változatának tűnik. A fehér esküvői ruha gondolata természetesen kissé monotonnak érzi magát, de ha egyszer megfontolja a szokásos menyasszonyi sziluetten túl, egy kissé színű ruhát valóban sok formában lehet. Mint a sok divat trend, a modern menyasszony megjelenése Európában és számos más kontinensen is vonzódni kezd.

hárembőr

De ha inkább az összes standard harangot és sípot hagyna hátra, akkor megvan. Tekintettel arra, hogy a legjobb esküvői ruha megtalálása némi ásatást igényel, és azt gyanítjuk, hogy egy egész esküvő megtervezése eltömíthet a naptárban, az alábbiakban találtuk meg a legszebb esküvői ruhák motivációit a 2022 tavaszi trendre.

darikkk.photo

Függetlenül attól, hogy megpróbált megtalálni a kerti esküvőjének alapvető ruháját, megpróbál egy csipkés midi ruhát találni a városháza eljutásához, vagy mindent kimegy, de még mindig valami tiszta akar, ez a választás úgy érzi, hogy úgy érzi, mint te vagy.

Görög romantika fehér, ujjatlan maxi ruha

Lulus

Maya koszorúslány maxi bandeau esküvői ruha az összes 3D -s lágy szürke Valencia Mez flitteren

ASOS

Elefántcsontos csipke harang ujj maxi ruha

Lulus

ASOS Edition Lucille gyöngyös virággal díszített esküvői ruha osztriga

ASOS Edition Japán labdarúgó-válogatott Mez Lola szatén strukturált OFF hordozó esküvői ruha teljes szoknyával

ASOS Dán labdarúgó-válogatott Mez Edition Willow hímzett csavart elülső midi esküvői ruha nyilatkozat hüvelyével

Lásd még

Smink, esküvő
Őszi koszorúslány smink megjelenés olyan ötleteket, amelyek könnyen másolhatók

Nyálkahártya ruha

A reformáció

Kastoria ruha

A reformáció

Gabbie ruha

A reformáció

Balzsam ruha

A reformáció

Az Alia Bhatt koszorúslány stílusok teljesen figyelmet keresnek, és vonzó

Az esküvők szórakoztató, szeretettel, összetartozással, drámával és sok divatba hoznak az asztalra, és amikor ez a barátja, még sokkal izgalmasabbá válik. Beszélő kötetek erről azt hitték, hogy Alia Bhatt elterjesztette a boldogságot és az érdekes esküvői rendezvénystílus -tippeket barátja esküvőjén.
Figyelemre méltó koszorúslány -stílusát és minden megfigyelését a Glam Cam -on való megragadva, a Diva lehetőségeit félelmetes üzletben ünnepeltük. Íme a stílusok részletei, valamint néhány tipp és technika, amelyet hozzá Manchester United Mez kell adni a kosárhoz:

Esküvői stílus:
Az esküvőre Alia úgy tette fel, mint egy angyal egy ezüst csillogó Koecsh -ben, Kreshna Bajaj Lehenga. A gyöngy alapú Athletic Bilbao Mez Amrapali fülbevalók, a Maang Tika és a Pink Potli táska fényes és csillogó stílusát világította meg. A zamatos szempillák, meztelen ajkak és a finom bronz kivitelű smink hihetetlenül gördült rá.
Mivel az esküvői rendezvény este volt, teljesen hisszük, hogy Alia bölcs lépést tett a flitterrel díszített puha színű öltözék választásában.

Szangi stílus
Alia Koecsh által a pasztell rózsaszín virágos hemline -t választotta, amelyet Keshna Bajaj készített a Sangeet ünnepségen. Kihagyta a nehéz divat ékszerdrámát, és éppen hozzáadott egy fejfedőt Ishararya által, és lekerekítette a stílusát. Fényes kivitelű smink, lágy, kavargó félig rögzített frizura meghatározta a fellebbezési játékot.
Ha a tánclistán szerepel a barátja esküvőjén, kerülje el a nehéz darab divat ékszereket, és válasszon olyan könnyű lehengát, mint Alia Bhatt és Dance Away Away Awy Awy With örömmel.

Mehendi stílus
A Mehendi ünnepségen Alia Bhatt fényes és lenyűgözően öltözött egy Manish Malhotra együttesbe. Az élénk sárga szám a tökéletes meleg hangulatot biztosította ebben a hideg télen, LOSC Lille Mez nem gondolja? Félig rögzített haját és harmatos sminkjét hagyta, hogy rávetett minket. A mehendi színe határozottan nagyszerűnek tűnik az élénk sárga szám tükrözésében, nem gondolod?

[SC: MediaD]
Úgy tűnik, hogy Alia nem szívesen szerezte meg Mehendi-t, és ezért a teljes ujjú ruhát választotta. De ha szereti, ha a Mehendi művészete a karjain, válasszon egy rövid ujjú ruhát.