15 technika, hogy pontosan hogyan kell viselni a kötőfékes ruhákat

A kötőfékes ruhák kiemelik a gallércsontot és a vállát szépen. A hagyományos nyakkivágás azonban lehetővé teszi, hogy sokkal kalandosabb legyen a szegélyén, lehetővé téve az elegáns megjelenést.
Forrás: aliexpress.comdo Hasonlóképpen van egy kötőfékes ruha? Általában azt a gyönyörű ruhát használja, mivel nem volt vállnélküli melltartója? Általánosságban elmondható, hogy valódi elrendezés lehet. Tehát, ha pontosan kíváncsi, hogyan kell viselni a vállnélküli ruhát, akkor számos hacket kipróbálhat. Nagyon sok módszer létezik a kötőfékes ruhák kényelmére, a beépített melltartó, a nyilatkozat melltartója, a paszta, vagy az alsó póló használata stb. Használatának legjobban történő viselésére, stb.
Ellenőrizheti az előre, hogy sokkal többet tudjon meg a hack -okról, hogy pontosan hogyan viseljen kötőfékes ruhát.

Hogyan kell viselni egy kötőfékes ruhát:
Íme számos módszer a kötőfékes ruha viselésére:
1. Go Braless:
Nem mindenki elégedett azzal a koncepcióval, hogy elmenjen a BRALESS -nek, azonban ha Önnek van rá, akkor ez megmentheti a nagy gondot és a kellemetlenséget.
2. A ragacsos szalag a második legjobb:
A legtöbb nő nem bánja a kevésbé támogatást, ám ezek meglehetősen hasznosak lehetnek, ha pánt nélküli ruhákra vonatkoznak, különösen akkor, ha nincs ilyen vékony gumiszalag. Tehát használjon egy kis divatszalagot. Ez megtakarítja a ruha elpusztításának nehézségét, ugyanakkor megtakarít téged a zavartól, amikor egy nyakkivágás megmutatkozik. Vigyen fel két csíkot a ruha elején, hogy nagyon gyors javítson. Hasonlóképpen is el tud raktározni néhány csíkot a kézitáskájában, ha késő este indul.

Forrás: Bustle.com3. Viseljen Corinthians Paulista Mez ragasztó melltartókat:
A helyzetben, ha pontosan azon gondolkodik, hogyan kell viselni egy kötőfékes tetejét, akkor a ragasztó melltartó lehet a kockázatmentes tét. Ezek a melltartók fő életmentő lehetnek, ha hát nélküli pánt nélküli felsők használnak.
4. Varrja be a melltartót:
Ez egy kicsit erőfeszítést igényelhet, azonban minden bizonnyal megéri. Kipróbálhatja ezt a DIY varázslatot egy beépített melltartó készítéséről. Csak annyit kell tennie, hogy vásároljon egy költségvetési terv melltartót az Ön méretében, és varrjon be a csészékbe a vállnélküli ruhájába.

5. Próbáljon ki egy nyilatkozat melltartót:
Ha szeretne egy kicsit peek-a-boo-t a melltartójáról, akkor sokkal jobb, ha egy nyilatkozat melltartó!
6. Válassza a finom kardokat:
Választhat olyan finom és filmes kardokat is, amelyek mutatnak, bár egy kicsit kevesebb az arcodban.

7. Próbáljon ki egy Lacy Bandeau -t:
A Lacy Bandeau technikailag egyfajta vállnélküli melltartó, ám sokkal kényelmesebbek és elegánsabbak.
8. Viseljen pólót alatta:
Mindig felfedezhet egy szórakoztató technikát, amely réteszerel egy póló, vagy egy gombos lefelé az imádnivaló kötőfékes ruhái alatt.

Forrás: whowhatwear.co.uk11. Válasszon egy keretet vagy színt, amely kiegészíti a test keretét:
A kötőfékes ruhájának használata közben sokkal jobban hinni kell a mellszobornak. Ez garantálja, hogy ruhája tökéletesen illeszkedik. Ha a mellszobor nehéz, akkor választhat egy könnyű anyagfékes ruhát, Sao Paulo FC Mez mivel ez a mellszobor vonalának sokkal nehezebbnek tűnik. Ahogy szeretné, hogy ez megtörténjen. Színes helyzetben szintén kiválaszthatja a legjobb színt a testtípus szerint. Ha a szélesebb oldalon van, akkor a sötét színek, mint a fekete és a sötétkék, csodálatosan működhetnek. Ha kicsi oldalon van, akkor bármilyen színt vagy nyomatot választhat, például pöttyös vagy virágmintákat.
12. Szerelje fel helyesen:
A kötőféköt a legjobb típusú kiegészítőkkel párosítani kell. A kötőfék -ruhát használva önmagában csupasznak tűnhet. A kötőfékkel jól illeszkedő kiegészítők hatalmas fülbevalók, vonzó kézitáskák, strappy stilettók, valamint nehéz karkötők, amelyek kiegészíthetik a fülbevalókat, valamint a ruhát is.
13. Keressen gumi betéteket:
Nincs semmi rosszabb, mint egy kedves kötőfékes ruhát használni, és folyamatosan meghúzni azt. Keresse meg a vállnélküli ruhát, amely vékony szilícium gumi szalaggal rendelkezik, amely az egész belső varráshoz vezet. Ez egy kis ellenállást biztosít a bőrével szemben, és kevésbé valószínű, hogy őszi lesz. A gumi betétek a bőrét betartják, bármilyen ragacsos szalag nélkül.
14. Használjon biztonsági csapokat:
Ha elmulasztja a kétoldalas szalagot, próbáljon inkább néhány biztonsági csapot használni. Vegyen be néhány biztonsági csapot, és rögzítse a melltartóját a ruhához. Ez rendkívül egyszerű, egyszerű, valamint egy gyors rögzítés. Csak győződjön meg arról, hogy rögzítse a ruhád belsejéből, hogy a szemek ne húzzanak el a fényes ezüst tárgytól.
15. Válasszon egyet, amely illeszkedik:
Ha semmi sem működik, viseljen egy vállnélküli melltartót, amely valóban illeszkedik. Válasszon egy megfelelő méretű melltartót, amely a világot mind a kényelem, mind a kényelem szempontjából különbözteti meg.
Ez néhány olyan technika, amely pontosan hogyan kell viselni a kötőfékes öltözéket, és tökéletesen hozza be. Ezen technikák Chelsea FC Mez egyikének felhasználása nagymértékben javíthatja a megjelenés és a kötőfékes ruhában való érzés. Itt reméljük, hogy számos csupasz váll nap van előtted. Tehát fogadja el a nyári stílust, amíg csak tudsz!
Mi a véleményed ezekről a hanull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *