A legszebb esküvői ruhák motivációi a tavaszi trendhez 2022

PrettyBridalthings

Amikor megpróbálja megtalálni a tavaszi legdivatosabb esküvői ruhastílusokat, népszerű sziluettekkel, nyakkivágásokkal és alsó stílusokkal sokkal gyakrabban változnak, mint gondolnád. Lehet, hogy az a gondolat, hogy sokkal többet költenek egy esküvői ruhára, soha nem is fordultak elő, vagy talán egy szörnyű süteménynek tűnik, amikor a folyosón sétálsz, a legrosszabb rémálom.

Szerencsére a 2022. tavaszi esküvői ruha trendei csak nagyon figyelemre méltóak, és sok variáció van. Ha el kell halasztania a 2021 -es esküvőjét, fontolja meg ezt a lehetőséget, hogy gyönyörű esküvői ruhát szerezzen a 2022 -es szertartáshoz.

hárembőr

A sok figyelemre méltó esküvő, amelyet látunk, amikor a menyasszony magasabb változatának tűnik. A fehér esküvői ruha gondolata természetesen kissé monotonnak érzi magát, de ha egyszer megfontolja a szokásos menyasszonyi sziluetten túl, egy kissé színű ruhát valóban sok formában lehet. Mint a sok divat trend, a modern menyasszony megjelenése Európában és számos más kontinensen is vonzódni kezd.

hárembőr

De ha inkább az összes standard harangot és sípot hagyna hátra, akkor megvan. Tekintettel arra, hogy a legjobb esküvői ruha megtalálása némi ásatást igényel, és azt gyanítjuk, hogy egy egész esküvő megtervezése eltömíthet a naptárban, az alábbiakban találtuk meg a legszebb esküvői ruhák motivációit a 2022 tavaszi trendre.

darikkk.photo

Függetlenül attól, hogy megpróbált megtalálni a kerti esküvőjének alapvető ruháját, megpróbál egy csipkés midi ruhát találni a városháza eljutásához, vagy mindent kimegy, de még mindig valami tiszta akar, ez a választás úgy érzi, hogy úgy érzi, mint te vagy.

Görög romantika fehér, ujjatlan maxi ruha

Lulus

Maya koszorúslány maxi bandeau esküvői ruha az összes 3D -s lágy szürke Valencia Mez flitteren

ASOS

Elefántcsontos csipke harang ujj maxi ruha

Lulus

ASOS Edition Lucille gyöngyös virággal díszített esküvői ruha osztriga

ASOS Edition Japán labdarúgó-válogatott Mez Lola szatén strukturált OFF hordozó esküvői ruha teljes szoknyával

ASOS Dán labdarúgó-válogatott Mez Edition Willow hímzett csavart elülső midi esküvői ruha nyilatkozat hüvelyével

Lásd még

Smink, esküvő
Őszi koszorúslány smink megjelenés olyan ötleteket, amelyek könnyen másolhatók

Nyálkahártya ruha

A reformáció

Kastoria ruha

A reformáció

Gabbie ruha

A reformáció

Balzsam ruha

A reformáció

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *