10 bollywoodi színésznő, akik a tervezőt elindították márkájukat

, a Bollywood és a divat olyan, mint a fehérbor és a sajt. Lehet, hogy mozgóképeink sokkal több dokumentumfilm és művészeti formátum felé mozognak, de az egész OTT érzés a Bollywood valójában. Ezekben a nagyobb, mint az élet filmes élményeiben a divat jelentős szerepet játszik.
A B-Town csajunk majdnem lélegzik a divatot, és a legfontosabb szekrények, akik minden bizonnyal az ízlésükre és a divatbimbóikra épülnek, az ország zászlóhordozóivá válnak. Ezért csak tisztességes azt mondani, hogy a csillagok tisztességes részesednek a divatlisták befolyásolásában.

A következő szintre véve a felelősségüket, néhány kedves tervezőnk elindította a saját divatmárkáikat, hogy egy szelet esztétikájukat és érzékenységüket lezárták azzal a hírességgel.
Független vagy a meglévő márkákkal együttműködve ezek a divák határozottan sokkal több okot adtak nekünk, hogy sokkal jobban szeretjük őket, és felöltözzük az utat.
1. Sonam Kapoor
A szupersztár Sonam Kapoor divat iránti szeretetét nem titok. Ez a nő szó szerint beszélhet és járhat. Ehhez adjuk hozzá, hogy nővére és Stylist Rhea Kapoor hihetetlenül elegáns agya, és az eredmény „Rheson”. Most a név forrása nem bátor. Rhea és Sonam „Rheson”, amelyet okként ejtenek ki, az indiai testtípus hízelgésére szolgáló minták létrehozására szolgál. A duó kizárólag a vásárlók Stop segítségével indította el vonalát. A költséghatékony főutcai divatgyűjtemény nemcsak ruhákkal, hanem kiegészítőkkel is büszkélkedhet, és ne felejtse el a táskákat.

Forrás: facebook.com/wearerheson2. Kangana ranaut
A Kangana Ranaut rendkívüli A la mód identitása soha nem hagyja abba a figyelmünket. Merész, lenyűgöző és teljesen organikus, Kangana divatja vonzó és befolyásos. A nő szereti a divatot, és amikor a Premium Woman Brand, a Vero Moda, a Kangana, a Kangana, kizárólag a márka számára adta esélyét. A „Marquee kollekció”, amelyet 2015 szeptemberében indítottak. Kangana belépett a térbe, amely öt kollekcióba sorolt ​​vonalát indította el, nevezetesen a Dandelion Dream, a Deep Lake, a Red Velvet, a Royal Enchantment és az Arany Rush.
Forrás: facebook.com/veromodaindia3. Deepika padukone
A Bollywood uralkodó királynője, Deepika Padukone, nemcsak a színészi képességekkel, hanem néhány kivételes esztétikai érzékenységgel is meg van áldva. Ezt megerősítették a Deepika, az „All About You”, a Myntra online vásárlási helyezettje által létrehozott és kiskereskedelem által létrehozott nőt. A kollekció 1500 vagy annál magasabb árú, minden bizonnyal frissíti az alkalmi stílusú fájlokat a Celebrity Way. A márka, amelyet Dél-koreai labdarúgó-válogatott Mez egy francia, Carlin tervező ügynökség mellett készítettek, várhatóan teljesíti a 100 dolláros jelet az elkövetkező két évben.

Forrás: facebook.com/deepikapadukone4. Anushka Sharma
Anushka Sharma elindította a tervezőt, a Nush márkanévvel. Rövidnadrág, Real Sociedad Mez ruhák, midi és rövid ruhák, pulóverek, pulóverek, dzsekik nush született Anushka szükségességéből, a próbája miatt egy egész kollekció megtervezésére késztette, amely online csatornákkal, mint például a Myntra és a Myntra és A Jabong és az off-line multi-designer kiskereskedő, a vásárlók megállnak. Egyszerű, hétköznapi és alulértékelt, a Nush gyűjtemény nagyon hasonlít a Diva személyes ízlésének kiterjesztésére.
Forrás: facebook.com/nushbrand5. Alia Bhatt
A Myntra online márkájával együttműködve az édes és ártatlan Alia Bhatt elindította debütáló kapszula-gyűjteményét, amelyben a 20-30 éves szegmensben megcélzott alkalmi viselet. A kínált „Alia for Jabong” számos farmer, ruhával és zaklatással megpróbálja megszerezni az USP -t Alia fenomenális személyes elegáns alkalmi stílusú fájljából, és ezért az utcai stílusú öltözködés szempontjából sokkal inspiráló és befolyásos.

Forrás: facebook.com/myjabong [sc:mediad]

Forrás: Fashionethics.in9. Lisa Haydon
Az új anyuka 2013 -ban indította el a gyűjteményt a Sher Singh márkával együttműködve, és Lisa Loves SS -nek nevezte. Teljesen azt akarjuk, hogy ez a hölgy visszatérjen az avatár tervezőjébe.
Forrás: Shersinghstyle.wordpress.com10. Lara Dutta
Lara Dutta a Chhabra555 online portálral együtt bekerült az etnikai kopási térbe. A nő sok Wolverhampton Wanderers Mez széfek széles skáláját hozta létre, sok költséghatékony tartományban, és sokan függnek.
Forrás: A sify.comfashion kétségtelenül biztonságos kezekben van. Ossza meg velünk, melyik talmivárosban reméli, hogy egyszer viseli a designer kalapot, és örömmel fogad minket.

Kávé szünet: Huggie fülbevalók halmaza

Mondtam már korábban, újra mondom – nagy rajongója vagyok a Huggie fülbevalóknak, mert ideális méret Hosszú telefonhívás, és jellemzően fantasztikus a munkára. Látok néhány új huggi -készletet, amelyek szerintem nagyon elképesztő, ha véletlenül a többszivattyúval rendelkezik, hogy elhúzza a „fülképzőt”.
{Kapcsolódó: Mennyire elfogadhatóak a piercingek az irodában 2022 -ben?}
Néhány készlet úgy tűnik, hogy a fülbevalók együtt adnak el, de külön -külön kell viselni, de szeretem ezt a szettet a csecsemő bárból, ahol egyértelműen egy szett és együtt járnak, de minden fülbevaló kissé különbözik a többiektől. (Mi a mondás a szemöldökkel … nővérek, nem ikrek? Ugyanez vonatkozik itt, azt hiszem!) A készlet 52,99 USD a Nordstrom évforduló eladásában, de a készlet 78 dollárra kerül vissza, amikor az eladás július 30 -án ér véget.

Ez a bejegyzés magában foglalja a kapcsolt linkeket, és a Corporette® jutalékokat szerezhet a bejegyzésben szereplő linkek útján történő vásárlásokért. Sokkal további részletekért lásd itt. Nagyon köszönöm a támogatásod!
Munkaruhák értékesítése a 8.25.22 -re…
Saks Fifth Avenue – Designer eladás, akár 70% kedvezmény!
Neiman Marcus – eladó, legfeljebb 75% kedvezmény!
Net-A-Porter-7000+ új vonal hozzáadva, akár 80% kedvezmény!
Nordstrom – 7000 új markdowns a nők számára
Lo & Sons – akár 50% kedvezmény!
Of Mercer – Tárolóüzem eladás: Legfeljebb 60% kedvezmény
Loft: Nyári engedély: akár 70% -kal a szokásos áraktól
J.Crew-75 USD farmer és még sok más kopás-stílus
J.Crew Factory-40 USD-60 USD mindent elől; 10 USD -t minden 50 dollárért, amelyet költenek

Egyéb jegyzet értékesítése:
Buffy-az iskolába járó megtakarítások: akár 15% -kal az ágynemű
Ejtőernyős-Takarítson meg akár 40% -ot az utolsó esélyes tételeknek
Megújulás – Nappali eladás: Legfeljebb 30% kedvezmény (az olvasók szeretik a megvilágításukat)

Jenifer Anniston flanel ingekben, valamint pizsamás nadrágban rázta meg a „Friends”

TV -sorozatban, Jenifer Anniston flanel ingekben, valamint pizsama nadrágban rázta a „Friends” TV -sorozatot.
2018.02.11, közzétette az Alanic Global
Ami a legstílusosabb hírességeket illeti, senki sem utasíthatja el a jártasságot, amelyet Jenifer Anniston, a képzett színésznő tart. Legyen szó a képernyőn játszott karakterek, vagy miközben a képernyőn megjelenő nyilvános megjelenést készített, mindig is abszolút jelenség volt, és mindegyikét, valamint az övé minden stílusának hányadosa rázta meg. A divatérzékéről beszélve, nem hagyhatjuk ki Rachel Greene karakterét, aki a 90 -es évek „Barátok” szakemberek híres televíziós sorozatában játszott, hogy az ott szereplő karakter stílusosabban öltözött, mint Jennifer, mint Jennifer, valójában a valódi életben!
A ruhadarabok ízléses és indokálhatatlan esszenciájával, amiben van, ez a celeb mindig is hír volt, hogy végső díva volt! A ruhákon, valamint a ruhákon vagy a hagyományos farmereken kívül a másik öltözék, amelyet Rachel magabiztosan tett, és nagy stílus inspirációt nyújtott nekünk, a szüreti flanel ruhák lenne. Figyelembe véve a nagykereskedelmi női flanel ingeket, valamint más kockás ruhákat, a gyártók szintén nem hagytak lehetőséget arra, hogy a legjobban megjelenjen. A stílus ikonnak tekintve, aki az 1990 -es években befolyásolta a női ruházatot, valamint a legszebb megjelenéssel, mint Rachel Greene, a leglenyűgözőbb megjelenéssel borítja Önt.
A kék és a fehér kockás rövid ing
A jelenetben, amikor Rossnak és Rachelnek egy apró, nem olyan romantikus-sudden-dátummal rendelkezik a mosóképen, Rachel imádnivaló és laza megjelenést mutatott egy vágott kollégiumban, valamint a fehér flanelpladi ingben , a magas derékú capri nadrággal, sötétkék árnyalattal összeállva. A haja egy rendetlen csomóba csatlakoztatott, aki talán abbahagyta Rossot, hogy ismét körülkerüljön? Tehát, ha Ön is, mint a kockás ing, akkor határozottan kipróbálhatja az egyik női kockás flanel ing kivágott sziluettjét.

Az elegáns kockás ruha
Teljesen elegánsnak és gyönyörűnek tűnt, még akkor is, ha az ételeit megragadta, és nem törődik pontosan, hogy néz ki étkezés közben! Egy nyugtató és visszafogott, kék árnyékolt ruhában, amelyet egy lila fél hüvelyes magas nyakú pólón használnak, Rachel határozottan a Hearts csapkodott!
A régi intézmény nő mini szoknyában
Az epizódban, amikor Marcelt, a Ross kedvtelésből tartott majomját, valamint a végül elvesztette, még a szorongások és a aggodalmak közepette is, a leginkább imádnivaló megjelenést egy fehér, teljes ujjú teknős nyakú pólójába szüntette, és egy fehér, teljes ujjú teknős pólóba csapott be. Fehér, piros és fekete integrált flanel kockás korcsolyázó mini szoknya. Ne emlékezzen arra, hogy a cipőjével nem emlékszik a magas emelkedő zoknira, amely hozzáadta az intézmény nő vibrációját!
Elbűvölő test átölelve a nadrágot
Nem csak egyetlen epizódban, bár úgy tűnik, hogy Rachel olyan volt, mint a test, amely szorosan felszerelt magas középső oldalsó flanel -kockás nadrágot átölel! Ezért ismét észrevették, és ismét a kockás flanel nadrágban, a vörös-fekete vagy a szürke-vörös vagy a zöld-fekete színes kombinációkban! Használta őket akár a grafikus pólókkal, akár a szokásos színű felsőkkel, teljesen új és friss tendenciát állítva!
Laza pizsama és rövidnadrág
Miss Greene még otthon is feküdt, a leginkább imádnivaló, mégis laza fellépéseket a hűvös nagykereskedelmi flanel pizsama nadrágban, valamint a rövidnadrágban! Elbűvölővé tették a legegyszerűbb, mégis preppy sziluettet!
Jennifer egy kockás flanel ruhában
Úgy tűnik, hogy szereti a kockás flanel stílusát a valódi életben is, és így volt tanúja, hogy a vörös szőnyegen egy kicsit fekete és fehér flanelplid ruhában sétáltak, fekete gyapjúkabáttal, kedves személyiségével a legcsiszolottabb módon!
Címkék:
flanel ruha nagykereskedelem
flanel ruhadarabok gyártója
flanel ruhadarabok gyártói
flanel ruhadarabok USA
flanel ruhadarabok nagykereskedelem
flanel pizsama nadrág nagykereskedelem
flanel nadrág nagykereskedelem
flanel ingek nagykereskedelem
nagykereskedelmi flanel ruházat
Nagykereskedelmi flanel pizsamás nadrág
nagykereskedelmi flanel ing
Nagykereskedelmi női flanel ing
női kockás flanel ing

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése