10 bollywoodi színésznő, akik a tervezőt elindították márkájukat

, a Bollywood és a divat olyan, mint a fehérbor és a sajt. Lehet, hogy mozgóképeink sokkal több dokumentumfilm és művészeti formátum felé mozognak, de az egész OTT érzés a Bollywood valójában. Ezekben a nagyobb, mint az élet filmes élményeiben a divat jelentős szerepet játszik.
A B-Town csajunk majdnem lélegzik a divatot, és a legfontosabb szekrények, akik minden bizonnyal az ízlésükre és a divatbimbóikra épülnek, az ország zászlóhordozóivá válnak. Ezért csak tisztességes azt mondani, hogy a csillagok tisztességes részesednek a divatlisták befolyásolásában.

A következő szintre véve a felelősségüket, néhány kedves tervezőnk elindította a saját divatmárkáikat, hogy egy szelet esztétikájukat és érzékenységüket lezárták azzal a hírességgel.
Független vagy a meglévő márkákkal együttműködve ezek a divák határozottan sokkal több okot adtak nekünk, hogy sokkal jobban szeretjük őket, és felöltözzük az utat.
1. Sonam Kapoor
A szupersztár Sonam Kapoor divat iránti szeretetét nem titok. Ez a nő szó szerint beszélhet és járhat. Ehhez adjuk hozzá, hogy nővére és Stylist Rhea Kapoor hihetetlenül elegáns agya, és az eredmény „Rheson”. Most a név forrása nem bátor. Rhea és Sonam „Rheson”, amelyet okként ejtenek ki, az indiai testtípus hízelgésére szolgáló minták létrehozására szolgál. A duó kizárólag a vásárlók Stop segítségével indította el vonalát. A költséghatékony főutcai divatgyűjtemény nemcsak ruhákkal, hanem kiegészítőkkel is büszkélkedhet, és ne felejtse el a táskákat.

Forrás: facebook.com/wearerheson2. Kangana ranaut
A Kangana Ranaut rendkívüli A la mód identitása soha nem hagyja abba a figyelmünket. Merész, lenyűgöző és teljesen organikus, Kangana divatja vonzó és befolyásos. A nő szereti a divatot, és amikor a Premium Woman Brand, a Vero Moda, a Kangana, a Kangana, kizárólag a márka számára adta esélyét. A „Marquee kollekció”, amelyet 2015 szeptemberében indítottak. Kangana belépett a térbe, amely öt kollekcióba sorolt ​​vonalát indította el, nevezetesen a Dandelion Dream, a Deep Lake, a Red Velvet, a Royal Enchantment és az Arany Rush.
Forrás: facebook.com/veromodaindia3. Deepika padukone
A Bollywood uralkodó királynője, Deepika Padukone, nemcsak a színészi képességekkel, hanem néhány kivételes esztétikai érzékenységgel is meg van áldva. Ezt megerősítették a Deepika, az „All About You”, a Myntra online vásárlási helyezettje által létrehozott és kiskereskedelem által létrehozott nőt. A kollekció 1500 vagy annál magasabb árú, minden bizonnyal frissíti az alkalmi stílusú fájlokat a Celebrity Way. A márka, amelyet Dél-koreai labdarúgó-válogatott Mez egy francia, Carlin tervező ügynökség mellett készítettek, várhatóan teljesíti a 100 dolláros jelet az elkövetkező két évben.

Forrás: facebook.com/deepikapadukone4. Anushka Sharma
Anushka Sharma elindította a tervezőt, a Nush márkanévvel. Rövidnadrág, Real Sociedad Mez ruhák, midi és rövid ruhák, pulóverek, pulóverek, dzsekik nush született Anushka szükségességéből, a próbája miatt egy egész kollekció megtervezésére késztette, amely online csatornákkal, mint például a Myntra és a Myntra és A Jabong és az off-line multi-designer kiskereskedő, a vásárlók megállnak. Egyszerű, hétköznapi és alulértékelt, a Nush gyűjtemény nagyon hasonlít a Diva személyes ízlésének kiterjesztésére.
Forrás: facebook.com/nushbrand5. Alia Bhatt
A Myntra online márkájával együttműködve az édes és ártatlan Alia Bhatt elindította debütáló kapszula-gyűjteményét, amelyben a 20-30 éves szegmensben megcélzott alkalmi viselet. A kínált „Alia for Jabong” számos farmer, ruhával és zaklatással megpróbálja megszerezni az USP -t Alia fenomenális személyes elegáns alkalmi stílusú fájljából, és ezért az utcai stílusú öltözködés szempontjából sokkal inspiráló és befolyásos.

Forrás: facebook.com/myjabong [sc:mediad]

Forrás: Fashionethics.in9. Lisa Haydon
Az új anyuka 2013 -ban indította el a gyűjteményt a Sher Singh márkával együttműködve, és Lisa Loves SS -nek nevezte. Teljesen azt akarjuk, hogy ez a hölgy visszatérjen az avatár tervezőjébe.
Forrás: Shersinghstyle.wordpress.com10. Lara Dutta
Lara Dutta a Chhabra555 online portálral együtt bekerült az etnikai kopási térbe. A nő sok Wolverhampton Wanderers Mez széfek széles skáláját hozta létre, sok költséghatékony tartományban, és sokan függnek.
Forrás: A sify.comfashion kétségtelenül biztonságos kezekben van. Ossza meg velünk, melyik talmivárosban reméli, hogy egyszer viseli a designer kalapot, és örömmel fogad minket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *