A legmegfelelőbb divat útmutató, amelyet a legjobban öltözött tots

befolyásol, a legfrissebb divat útmutatót, amelyet a legjobban öltözött totok befolyásolnak
2016.12.27., Autanic Global kiadta
Ha azt hitte, hogy csak a szülők tettek vonzó megjelenést most, mint akkoriban, akkor feltétlenül ellenőriznie kell a gyerekeket! A szüleik lépéseinek betartásával ezek a csillagok csak szenzációs a divatos áramkörökben a világ minden tájáról. Ha megpróbálja megtalálni a bites totok felépítéséhez szükséges koncepciókat, akkor itt található a hollywoodi legjobban öltözött fiatalok felsorolása, akik a legjobb motivációt nyújtják Önnek.
Hajlítsa be, mint a junior Beckhams
David Beckham, valamint Victoria Beckham évek óta mindannyiunk számára mintát állítottak fel. Gyerekeik azonban nem vannak rendkívül messze. Cruz Beckham abszolút rázta meg a színeket. A fehér grafikus póló, a mustár nadrág, a piros kapucnis pulóver és a szürke cipő mernek tűnhet, ám ez a fiatalság finomsággal húzta le, ami szégyenteljesen a divat nagyságát okozta. Bármilyen laza rendezvényen feltétlenül ragaszkodhat a kisgyermeke számára ebben a kombinációban, mivel a fiatalok ruházati gyártójának gyártása rengeteg terméket kínál, amelyet csak az Ön számára kínálnak.

A másik Beckham, Romeo, annyira élt, mint a neve. A gyerek kialakítása elbűvölt minket egy bölcs testreszabott illesztéssel, valamint egy erős kabáttal. Aki azt mondta: „Mint az apa, mint a Fiú”.
Csinos Pitt lányok
Brad Pitt, valamint Angelina Jolie valószínűleg kilépésnek hívták, ám a Bit Band of Kids mindig a játék tetején áll, amikor nyilvános fellépéseket kell készíteniük. A Zahara nővérek és a Shiloh elegáns választással hozták az eredetiséget a tálba. Miközben Shiloh motivációt vett fel hatalmas testvéreitől, valamint egy Tom Kid megjelenést sportolt, Zahara a Peach Midi ruhájával, valamint a vörös flip-flopokkal készített lámpát látta. A piros virág teljesen ült a kukoricain, így a legjobb él.
Ostorozza, mint a kovács
Willow Smith visszahúzta a haját és a továbblépést, és mindannyian szégyenteljesen csatlakoztak. És amikor ez a saját stílusára vonatkozik, ez a bit kérdés azt bizonyítja, hogy ugyanolyan mókás lehet, mint a tehetsége. Csíkos jumpsuitja, amelyet egy vágott fekete bőrkabáttal, valamint a kalaptal használt, csak kiemelkedett. A choker szatirikus lehetősége ugyanúgy ellenőrizte kiszámíthatatlanságát, mint a szülei, Will Smith, valamint Jada Pinkett Smith.

Virágos
Ha van apu Orlando Bloom, valamint Miranda Kerr anya divatérzékenysége, akkor nem lehet távol a reflektorfénytől. A Flynn Bloom bájosnak tűnt egy narancssárga pólóban, valamint a mandzsetta nadrágban. A nyomtatott kék pulóver, valamint a kalap tetején lévő szürke csizmák ezt a bitet sugározták, miközben sétáltak az utcán. A pufók arca, valamint a szemtelen tükröződése csak megolvasztja a szívünket. A fiatalok ruházati készítői felállították a hasonló ruhákat, amelyeket ez a kis darab befolyásol, amely elősegíti a gyereknek olyan divatos megjelenést, mint valaha.
Javítsa meg a Bit Martinnal
Chris Martin elbűvölt minket elbűvölő hangjával. A gyerek, Mózes azonban ellopta a szívünket. A Bit Rock Star felmászott apja vállára egy malacka hátsó úthoz. A fehér pólók, valamint egy pár fekete farmer, nagyon jónak tűnt rajta. Elegáns megjelenése érdekében egy pár kockás lejtőt és egy baseball sapkát használt. Tehát ne légy megdöbbent, ha látja, hogy ez a bit ember hamarosan hatalmas debütál.

Ha motivációt vesz fel ezekből a bitű csodákból, a nagykereskedelmi fiatalok ruházati gyártója felállította a legjobb ruhákat a generáció divatjainak. Azoknak a kereskedőknek, akik a kollekciójuk felújítására törekszenek, tömeges vásárlást végezhetnek online.

Címkék:
Gyerek ruhák gyártói
Gyerekes ruhadarabok gyártó USA
Gyerek ruhadarabok gyártói
Nagykereskedelmi fiatalok ruházati gyártója
Nagykereskedelmi fiatalok ruházati gyártói

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *