Leveld meg a szavazatait, ez a divat arca

, olyan sok díjtartású ünnepségekkel, rendezvényekkel, könyv bemutatkozással, valamint sokkal több társadalmi eseménysel a város körül két különböző híresség által.
A közelmúltban a bollywoodi kedvenceink stílusaink zsonglőrködtek az emlékezetünkre, amely előtérbe helyezi a divatos arcvonatot. kijelentkezett, hogy a hét közepén szórakoztató

Kangana ranaut v/s alia bhatt
A közelmúltban azonosítottuk a Kangana -t, hogy geek stílusú Erdemben dolgozzon a H&M ruhában. Amellett, hogy a Liverpool FC Mez pillantást vetettük erre a megjelenésre, a DeJavu érzésünk volt. River Plate Mez Alia Bhatt volt az, akit hasonló stílusban azonosítottak.
Miközben Kangana egy geeky árnyalatú, a nadrág alatti smokált nyakkivágási fehér tetejét hozzáadta, Alia az Erdem X HM stílus könnyebb verzióját választotta. Kangana kiválasztotta a feltűnő kontrasztos vörös sarkú cipőt, valamint egy pár geek Tom Ford szemüveget, hogy lekerekítse stílusát.

Alia Bhatt V/S Tisca Chopra
Alia Bhatt nemrégiben azonosították, hogy a Vogue BFF show -ján elválasztják a stílust. Ropogós, fehér deux pólóban, valamint a fekete kagylóban Alia laza, mégis fülbemászónak tűnt.
Pontosan ugyanazt a stílust csinálták Tisca Chopra a Soha Ali Khan könyv indításánál. Egy éles DKNY fehér inghez úgy döntött, hogy fényes és elegáns Kate Spade Culottes -t, valamint Sophia Webster sarkát adja hozzá az innovatív stílus lekerekítéséhez.

Demi Lovato v/s Kareena Kapoor
A vonzó Red Bibhu Mohapatra stílust, amelyet Kareena Kapoor választott a Soha Ali Khan könyvének bevezetésére, korábban azonosították a Demi Manchester United Mez Lovato -n.

[SC: MediaD]
Míg Kareena a fekete, valamint az ezüst sarkú, valamint a meztelen ajkakkal választotta ki, Demi Lovato egy pár versenyvörös sarkú cipőt, valamint a feltűnő vörös ajkakat választotta ki. Ki csinálta jobban a stílust?

Ideje választani a hölgyeket! Vedd fel a választását, és ossza meg velünk gondolatait arról, hogy ki jobban csinálta a stílust.
Képek forrás: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *