Az év legnagyobb stílusos férfi ruházatának

listája az év legnagyobb stílusos férfi ruházatának listája
2019.08.01, közzétette: ALANIC GLOBAL
A divatminták, valamint a férfiak ruháinak környéke nem feltétlenül jár a kézben. Általában általában észreveszi, hogy a férfi ruházati osztály pontosan ugyanazon a régi stílushoz vezet, amely elsősorban a klasszikusokból és a kockázatmentes ruhadarabokból áll. Annak ellenére, hogy módosítani kívánja a ruhásszekrényében, és olyan ruhákat készítsen, amelyek kísérleti és divatos.

A népszerű személyes címkézési ruhadarabok gyártók egy speciális kollekcióval álltak elő, amelyre feltétlenül megnézhetik. Ezért nézd meg az alábbi blogban, hogy sokkal többet megértsenek a különféle stílusos férfi ruhadarabokról, amelyekbe befektethetnek.

Tavaszi szerkesztés
A virág- és a színek a szezon domináns elemei. Ha szeretne néhány élénk színt integrálni a mindennapi öltözékbe, akkor abszolút válassza ki a Technicolor pólót, amely réteges szüreti mintával rendelkezik.

Ha az élénk színű felső kopáshoz kapcsolódik, ügyeljen arra, hogy a kiegészítő darabokat, különösen a nadrágot lehangolja. A cipőhöz kapcsolódóan tanácsos maradni a Converse -rel a Solid Solid árnyalatban.
Nyári szerető
A nyár az arany ragyogásról, a naplemente színekről, valamint az ombre hangonról szól. Valójában még olyan földes hangokkal is játszhatsz, mint a mustár sárga tégla vörös, a Marsala, valamint az erdőzöld is. A nyáron ezen élénk pólók egyikének legmegfelelőbb módszere az, ha egy farmer nadrágot választunk az alsó kopás részeként.

A farmerek úgy működnek, mint a mágia a nyarak számára, mivel ezek hagyományos, mégis bölcs hangulatot adnak a ruházathoz. Távolítsa el a szakadt verziókat, és válasszon valamit, ami hagyományos és időtlen.
Őszi paletta
Amikor az esésről beszélünk, nem szabad helynek lennie a ruhadarabok fárasztó darabjaihoz. Maradjon a semlegekkel, de ne tegye olyan alacsony kulcsot. Nagyszerű egy bézs póló, amelynek fehér hímzéssel rendelkezik a szegély mentén. Ezzel együtt a fekete chinos olyasmi, ami jól fog működni.

Ezen kívül a felsőruházat számára tartózkodjon bombázóval vagy akár kapucnis pulóverekkel, amelyek gazdag faszénszürke vagy akár éjfélkék színűek. Válasszon olyan semleges színeket, amelyek rétegezhetők anélkül, hogy öltözékét katasztrófának tűnne.

Téli buzgalom
Gyere tél, mindannyian hajlamosak több ruhadarabba csomagolni. Ebben az esetben a póló hajlamos elrejteni a ruhadarabokba. Ezért a legjobb módszer, amellyel kiemelheti, egy sötét mintás póló, valamint a semleges fény tónusú kabát kiválasztásával. Még a póló színét is ikerítheti a nadrággal, hogy kiemelkedő sziluett legyen.

A cipőhöz tanácsos lesz egy pár szüreti barna csizma kiválasztása a megjelenés teljes összegéhez.
Minden évszak
Ha van egy módszer, amelyet egész évben viselhet póló öltözékben, akkor feltétlenül egy farmerkabáttal kell lennie. A nadrághoz kiválaszthat valamit farmerben, vagy Chinos -szal maradhat, hogy teljes megjelenésű legyen. A kiegyensúlyozott színkombinációval rendelkező öltözék egész évben abszolút jól fog működni. Ne játsszon olyan sok színnel is, ahogy a trió árnyék elegendő lenne.

Azok a kiskereskedők, akik a férfiak nagykereskedelmi ruháit szeretnének bevonni az üzletbe, kapcsolatba léphetnek az ipar egyik kiemelkedő gyártójával. Csak annyit kell tennie, hogy keresse meg a speciális kollekcióval, és megadja az asszisztens csoport számára a tömeges igényeket. Válassza ki a szükséges darabokat, és adja meg a segítőcsoport számára az ömlesztett igényeket.

Címkék:
Mens ruhadarabok USA
Férfi nagykereskedelmi ruházat
Férfi nagykereskedelmi ruhadarabok USA
saját címkézési ruházat
Saját címkézési ruhadarabok gyártói

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *