A DIY legfinomabb ajak elszíneződése nyáron – A Berry Magic

forró vörös ajkak vagy a bogyós vörös ajkak idén dühösek, és láthatjuk a csillagokat a Bollywoodon, valamint a hollywoodi ugyanolyan módon. Ha a piros árnyalatot szeretné viselni, és nincs elegendő tészta rajtad ahhoz, hogy a legjobban kiváló minőségű rúzsokat és az ajkak foltokat kapja, itt van egy DIY technika, amelyet megenged a Ajak elszíneződése nyárra.
[Olvassa el még: Csodálatos rúzsfoltok, amelyeket 2015 tavaszán kell viselni]

Hogyan készítse el a saját legfinomabb ajak elszíneződését nyárra
Igen, szeretnénk egy kicsit többet megmutatni neked arról, hogy pontosan hogyan kell diy -t készíteni, és a legfinomabb ajak elszíneződését a nyárra. Kérjük, nézze meg, és tartsa be az útmutatásokat, amelyeket felfedeztünk, amelyek meglehetősen hasznosak és egyszerűen megtanulhatók.
A zsírkréta felhasználása a legfinomabb ajak elszíneződésének nyáron történő felhasználásához látszólag a legegyszerűbb barkácsolás technikája, amelyet el lehet hinni. Ellenőrizve, amikor két egyszerű szellős receptet hozunk, hogy kipróbálhassa.
Forrás: helloglow.corecipe 1
Összetevők:

Ahhoz, hogy az ajak elszíneződése otthon készítsen, megkövetel egy kis evőkanál vanília -esszenciát, néhány piros zsírkrétát, a chapstickot, valamint az olívaolaj csökkenését.
Forrás: wikihow.cominstrukciós:

Egy mély tálban helyezze el a chapstickot, valamint a ceruzákat, hogy alacsony lángon megolvadjanak.
Most minden függ a vörös árnyalatától, amelyet szeretne. Sokkal több vörösre adjunk hozzá sokkal több vörös zsírkrétát, valamint fordítva.
Miután a ceruzák és a chapstick olvadnak, akkor hozzáadhatják a vanília esszenciát, és kiküszöbölhetik a tálat a lángból.
Jól keverje össze a villa segítségével, hogy megbizonyosodjon Ecuadori labdarúgó-válogatott Mez arról, hogy a folyadék ne maradjon a keverő szerszámmal.
Dörzsölje be a chapstick csövet olívaolajjal, majd öntse bele a főzőlapot, engedje meg, hogy az elhelyezés megtalálja a térhőmérsékletet. Használja ki, ha szükséges.

Forrás: smink.vidalondon.net [SC: MediaD]
2. recept
Itt van még egy módszer a DIY Berry ajakbalzsam készítésére, valamint a rúzsnak a méhviasz és a shea vaj felhasználásával.

Összetevők:
Követelne néhány méhviasz pasztillát, Nagoya Grampus Mez egy teáskanál sheavajat, valamint kakaóvajat, valamint egy teáskanál kókuszdióolajat. Ez egy alap recept, amely elősegíti a sima barkács bogyós Labdarúgó-világbajnokságt Mez ajakbalzsamot hidratáló érintéssel, valamint egy rúzsgal, amely az ajkak bőrét is védi. Ha észreveszi, a felhasznált alkatrészek az Au Naturale, valamint a rendkívül biztonságosak, valamint a zsírkréták felhasználásával hozzáadhatják a színt, valamint a vörösség árnyalatát is.

Forrás: sheaknows.cominstructions:
Először egy alacsony lángon olvadjon el a méhviaszot a vajjal, valamint az olajjal, amíg mindhárom folyadékká válik.
Miután az olvadás és vége is elkészült, most hozzáadhatja a répa gyökérpasztát, valamint a kakaóport, kissé bentonit agyaggal.
Keverje össze jól, majd adjon hozzá egy csipet fahéjport az aromaolaj csökkenésével, és nagyszerű keveréket biztosítson egy villával. Ez sötétítené a normális keveréket, mivel amikor az ajkak elszíneződését az ajkakra alkalmazzák, az azonnal felgyorsul.
A keverék továbbra is fél-folyékony formában lenne, amikor egy cseppet kell használnia, és a keverék csökkenését az ajakfesték-tartályra kell öntenie.
Tartsa addig, amíg lehűl, és szükség esetén használja fel.

Forrás: sheaknows.comenjoy, hogy a DIY Berry ajak elszíneződése legyen, és nyáron szüntesse meg ezeket a bogyós ajkakat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *