Csodálatos 24 órás éjszakai fellebbezési ötletek az Ön számára, hogy előnyöket szerezzen a

-ból, mint egy hercegnő minden reggel, és azt jelezzük! Ez néhány egy éjszakai fellebbezési ötlet, amelyet az Ön számára találtunk, Ajax Mez és úgy gondoljuk, hogy csodákat okozhat, ha nagyon óvatosan követik. Ezeknek az éjszakai fellebbezési ötleteknek a legjobb része az, hogy nem túl nehézkes követni. Itt van, a világon található legjobb éjszakai fellebbezési ötletek közül néhány, amelyeket a világon találtunk, amelyeket sokan használtak, és a vélemények ugyanolyan magasan beszéltek. Nézd meg!
Hogyan lehet a tisztességesebb bőrt egy éjszakán át
Csodálatos éjszakai fellebbezési tippek
1. Ha tudni szeretné, hogyan lehet a tisztességesebb bőrt egy éjszakán át, ezt meg kell hallani. Vannak olyan maszkok, amelyek valóban működnek a bőrén, miközben elfojtsz, és álmodoznak a bájos hercegről. Itt van egy recept, amelyet szeretnénk megosztani veled. Dörzsöljön egy teáskanál mandulaolajat minden este a bőrére, és hagyja, hogy pihenjen. Másnap reggel, amikor felébred, akkor a bőrt hideg folyó víz alatt kell mosnia. Amikor az olajat a bőrére masszírozza, használja az óramutató járásával megegyező irányban, majd az antiklock -iránymutatás mozgásait – segít a vérkeringésben és a bőr ragyogásában. Egy hét múlva látja, hogy a bőr tónusa és a textúra javul.

Forrás: NewHealthGuide.org2. Egy másik kiemelkedő éjszakai bőrkezelés az izzó bőr számára a tej és a citrom használata. A tejben lévő tejsav és a citrom -vitamin Juventus Mez varázslatként működne, hogy egy éjszakán át ragyogjon és megkönnyítse a bőr tónusát. Keverje össze egy evőkanál citromlevet és tejet egyenlően, és alkalmazza azt arcmaszkként vagy a megvilágosodni kívánt test területén. Hagyja egész éjjel. Mossa meg másnap reggel hideg víz alatt. Öblítse le a testet és az arcot, és szárítsa meg.
[SC: MediaD]
Forrás: pinterest.com3. Megígérjük, hogy a fogak fehérítése sokkal könnyebb és megfizethetőbb lehet, mint a fogorvoshoz való polírozáshoz. Vehet egy evőkanál kókuszdióolajat, és belemeríthet egy fogkefét. Ezzel minden este meg kell mosnia a fogait, és várnia kell, amíg az éjszaka elmúlik. Másnap reggel a normál módon kefe, és élvezze, hogy Szerb labdarúgó-válogatott Mez a fogak gyöngyfehérje ragyog. Ez azért történik, mert a kókuszdióolaj antibakteriális szer, és eltávolítja a foltokat is. Amit így kapunk, a fényes fogak, mivel a szennyeződéseket és a foltokat egy éjszakán át eltávolítják. Milyen csodálatos ez! Használja ezt a receptet a fogak fehérítéséhez egy éjszakán át

Forrás: Greatbocasmile.com4. Visszatérve a bőrre, és sokkal többet megtudni arról, hogyan lehet egy éjszakán át izzó bőrre kerülni, itt van egy másik recept, amely a bőr ragyogását és ragyogását készíti. Szerezzen be egy darab muszlin ruhát, amelyhez hozzá kell adnia egy evőkanál joghurtot. Kapcsolja be a ruhát egy golyóba, és tartsa a hűtőszekrényben. Közvetlenül alvás előtt óvatosan tekerje be a muszlinszövet golyót a bőrre, és dörzsölje jól öt percig. Hagyja, hogy a joghurtból származó tejsav merüljön a bőrre, míg a hideg nyugtató hatás megnyugtatja az ereket. Ezt az arcon kell megtenni, különösen a szem körül, hogy elkerülje a puffadt és sötét köröket, hogy másnap reggel történjen.
Forrás: indugetscooking.com5. Ahhoz, hogy a goromba bájos haj minden reggel legyen, permetezzen be egy kókuszdió -olajat és rózsavízterméket minden este. A rózsavízből származó antioxidánsok nem engedik, hogy az ingyenes radikálisok pusztítsák a haját és a fejbőrét, míg a kókuszdió -olaj körülményeket és hidratálja a hajat. Ez viszont lehetővé tenné, hogy a haj ugráljon és ragyogjon. Egy evőkanál rózsavíz egy teáskanál kókuszdió-olajhoz is jó, hogy a kovácsolás. Permetezzen és tartsa egész éjjel a hajat a hajon. Masszírozza a hajat öt percig reggel, majd mossa le samponnal. Figyelje meg most a haját, hogy most leugrson!

Forrás: Fustany.comdo Írjon be saját éjszakai hajmaszkokkal, bőrmaszkokkal és egy éjszakai fellebbezési kezelésekkel, amelyeket személyesen használ – szeretjük megosztani azt, amit mindenki számára felhasználhatunk, és lenyűgözővé válunk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *